top of page
Ondernemen in Zevenbergen

Ondernemen in Zevenbergen

OVZ bestuurslid Peter Brouwers

Voor de OV is een grote rol weggelegd

In mijn rol als penningmeester van OV Ondernemen in Zevenbergen ben ik verantwoordelijk voor de financiën; de budgetten en betalingen. 

Ik ben een medewerker bij Jones & Jones (voorheen Just Man) in Zevenbergen. Onze herenmodezaak ligt prachtig aan de noordkant van de haven, tegenover de markt, ofwel het horecaplein. De combinatie van shoppen en een terrasje pakken is ideaal in het totaal vernieuwde centrum. De collectie van onze winkel richt zich op de man die op zoek is naar een casual, semiklassieke of zakelijke outfit.

Wat voor mij als een paal boven water staat, is dat voor OV Ondernemen in Zevenbergen een grote rol weggelegd ligt om van Zevenbergen een merknaam te creëren. Onze regionale functie en voorzieningen als gemeentehuis, station, school, verenigingen, etc. trekt een groter publiek dan alleen eigen inwoners. Ik zie Zevenbergen daarom ook als stad om te winkelen, recreëren en uit te gaan voor mensen uit de omgeving en van verder weg. Als we samenwerken en het merk uitbouwen, profiteert iedereen daarvan. De gemeente, de inwoners en de ondernemers.

" Een team bestaat niet uit de rest en ik, maar uit WE. Samen kunnen we serieuze doelen bereiken! "

bottom of page