top of page
Uit Agenda Moerdijk

UIT Moerdijk

Download (gratis) de evenementen-app!

UIT Moerdijk App
Uit Moerdijk app

Welkom bij de uitagenda van Moerdijk, dé ultieme gids voor alle evenementen en activiteiten in deze bruisende regio. Wij bieden een helder overzicht van alles wat er te beleven valt. Van culturele festiviteiten en sportieve events tot gezellige bijeenkomsten. Met ons platform brengen we alle hoogtepunten samen in één overzicht, zodat jij in één oogopslag op de hoogte bent van wat er speelt.

Uitagenda Moerdijk en app UIT Moerdijk zijn jouw gids voor een geweldige tijd in deze regio. Ontdek, beleef en geniet van al het moois dat Moerdijk te bieden heeft!

Heb jij zelf een evenement dat je graag wilt delen met de gemeenschap? Aarzel dan niet en meld het bij ons aan!

Summer
Vibes

22 JUNI 2024 15.00 uur

Het Regio Orkest West-Brabant staat bekend om verrassende muzikale ontmoetingen. Luid de zomer in met Sumer Vibes op de markt in Zevenbergen.

Geniet samen met familie, vrienden of collega's van wat lekkers op de terrassen en geniet van bekende zomerhits live gespeeld door Regio Orkest West Brabant.

De toegang is GRATIS voor volwassenen en kinderen. De locatie is op de gezellige Markt in Zevenbergen. 

 

Meer informatie,

www.regio-orkest.nl

15 junii 2024 | Startlocatie Evelo BV

Evelo
Biesboschtocht

Op zaterdag 15 juni 2024 wordt door TWC Zevenbergen weer de jaarlijkse EVELO Biesboschtocht georganiseerd. Een vrije toertocht van 100 of 150 km door de prachtig vernieuwde Zuid-Hollandsche en Brabantse Biesbosch. 

Diverse data maart t/m november

Fort Sabina
NatuurLab voor kids

Ook dit jaar van maart tot november het NatuurLab voor Kids op Fort Sabina. Een middag lang op pad met een verrekijker, visnetje, een leerzaam boekwerkje en nog veel meer in de handige rugzak.

7 juli 2024 | Café de Bakkerij

Terrasconcert
Rosa Spruit

Op haar 24e staat de Nederlandse singer-songwriter Rosa Spruit bekend om haar pakkende en diepgaande popgeluid. Met een stem die recht door zee gaat, krijgt ze iedereen stil.

Uitgelicht

Organiseer jij ook een evenement? Meld het bij ons aan!
bottom of page