top of page
Uit Agenda Moerdijk

UIT Moerdijk

Download (gratis) de evenementen-app!

UIT Moerdijk App
Uit Moerdijk app

Welkom bij de uitagenda van Moerdijk, dé ultieme gids voor alle evenementen en activiteiten in deze bruisende regio. Wij bieden een helder overzicht van alles wat er te beleven valt. Van culturele festiviteiten en sportieve events tot gezellige bijeenkomsten. Met ons platform brengen we alle hoogtepunten samen in één overzicht, zodat jij in één oogopslag op de hoogte bent van wat er speelt.

UIT Moerdijk is jouw gids voor een geweldige tijd in deze regio. Ontdek, beleef en geniet van al het moois dat Moerdijk te bieden heeft!

Heb jij zelf een evenement dat je graag wilt delen met de gemeenschap? Aarzel dan niet en meld het bij ons aan!

67e Evelo 
Wielerweekend  MOERDIJK

b1017b_819fc7777d9b48bd82e67f3e87fe23d7~mv2.webp

2-3 Augustus 2024 

In het weekend van 2 en 3 augustus wordt wederom het Evelo Wielerweekend Moerdijk verreden. Voor de 67e keer zullen de amateurs en voor de 17emaal de professionals hun criterium door Zevenbergen rijden. Al jarenlang het grote zomerevenement in het centrum van Zevenbergen. Sinds 2022 loopt het parcours vanaf de Markt over het Haventracé, een razendsnel en technisch rondje. 

Meerdaags programma met fietsactiviteiten o.m.: Dikke Banden , Watt Fietsen, Prominentenrace, Toertochten, Seniorentochten, Kampioenschap Moerdijk Niet-licentiehouders, Junioren, Amateurs, Dames en Heren professionals. Horecaprogramma met entertainment.

Alle activiteiten starten op de Markt van Zevenbergen

 

www.profrondezevenbergen.nl 

26 juli 2024 | Fort Sabina

Sabina's sterke verhalen

Fort Sabina

De eerste editie van het zomerse Erfgoeddiner op Fort Sabina met Sabina's Sterke verhalen. Gastvrouw Vrouwe Sabina neemt ons tijdens dit evenement mee naar vier sfeervolle locaties op het fort. Daar wacht onze gasten een mooi menu van lekker eten, koele dranken, sterke verhalen, muziek en meer.

 17 aug. 2024 | Centrum Zevenbergen

Hollandse Avond
op het Plein

Feestpeloton Hollandse Avond

De nieuwe editie van de HOLLANDSE AVOND op het plein staat weer in de planning! 17 augustus maken de beste artiesten van eigen bodem op de markt van Zevenbergen er een avond van om niet snel te vergeten.

16 aug. 2024 | Markt Zevenbergen

Popconcert 
Hippe Gasten

meer Moerdijk hippe gasten

Serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert. Vanuit een echte Amerikaans schoolbus gaan de Hippe Gasten los! Iedereen is welkom!

Uitgelicht

Organiseer jij ook een evenement? Meld het bij ons aan!
bottom of page