top of page
Ondernemen in Zevenbergen

Ondernemen in Zevenbergen

Een cliché in ondernemen is de spreuk ‘Doen waar je goed in bent en daar je bedrijf van maken’. Of ‘Kansen zien en ervoor gaan’. Uitdagingen die waarschijnlijk al decennia oud zijn, maar nog steeds rechtovereind staan. 

Tegenwoordig horen we ook wel dat ze aangevuld worden met ‘Amper het hoofd boven water te kunnen houden’ en ‘Moeite hebben een belegde boterham te kunnen verdienen’. Het heeft te maken met de uitdagende tijd waarin we leven: economische crisis, pandemie, digitalisering, individualisering, polarisatie en het gevoel hebben altijd maar ‘aan’ te moeten staan in een 24-uurs economie.

Wij zien als ondernemers een versnippering van onze rol in Zevenbergen en ook binnen de OV. Daarom ligt onze rol in de toekomst op samenwerking met de focus op gemeenschappelijk belang.

Samen kunnen we serieuze doelen bereiken.

Bestuur & Visie

bestuur ondernemersvereniging zevenbergen

Het bestuur

Als bestuurslid houd ik me graag op de hoogte van de ontwikkelingen en praat ik mee over ideeën en uitdagingen. Maar ik ben ook een uitvoerder. Je kunt mij binnen het OVZ als verbindende schakel zien tussen de horeca, de overige ondernemers in het centrum en het publiek dat ons bezoekt.

Peter van de Wiel

Peter v.d. Wiel

Wat voor mij als een paal boven water staat, is dat voor OVZ een grote rol weggelegd ligt om van Zevenbergen een merknaam te creëren. Onze functie en voorzieningen als gemeente-huis, station, school, verenigingen, etc. trekt een groter publiek dan alleen eigen inwoners.

Peter Brouwers

Peter Brouwers

Mijn vader was al bestuurslid bij de voorloper van het OVZ toen hij Hartman Juweliers nog bestierde. Na zijn pensioen nam ik de zaak over. Daarmee lag voor mij en de nieuwe generatie ondernemers in het centrum de schone taak weggelegd om ook gezamenlijk op te trekken.

Dick Hartmann

Dick Hartmann

Al meer dan 5 jaar ben ik te vinden bij de Phone House te Zevenbergen. Omdat wij de enige telecomaanbieder zijn in de gemeente, treffen wij klanten aan die verspreid wonen over de gemeente. Deze klanten vinden dat Zevenbergen een schitterend centrum heeft. En dat motiveert mij om daar leuke activiteiten weg te zetten.

Robert-Jan Dubbelman

Robert Jan Dubbelman

" Een actieve vereniging van ondernemers en ondernemende organisaties die samenwerken, groeien en ontwikkelen "

meld je aan als lid van de ondernemersvereniging

Zevenbergen heeft meer dan genoeg sterke punten, zoals de nieuwe haven, onze ligging en onze gemoedelijkheid. Ook zien we volop kansen die we kunnen benutten, zoals de groei van onze kern en juist het ombuigen van bedreigingen als digitalisering en individualisering. Daar kunnen we wat mee. Sterker nog, daar moeten we wat mee.

 

Ondernemersvereniging Ondernemen in Zevenbergen gelooft in elkaar ontmoeten en leren kennen, in kennisdelen en elkaar helpen. Maar ook in samenwerken en samen aanpakken, zodat er ruimte komt voor ontwikkeling en groei voor elke Zevenbergse ondernemer! Daarin willen wij faciliteren. Doe mee!

Volop kansen

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws in Zevenbergen op welkominzevenbergen.nl

bottom of page