top of page
Uit Agenda Moerdijk

Uitagenda Moerdijk

Welkom bij de Uitagenda van Moerdijk, dé ultieme gids voor alle evenementen en activiteiten in deze bruisende regio. Wij bieden een helder overzicht van alles wat er te beleven valt. Van culturele festiviteiten en sportieve events tot gezellige bijeenkomsten. Met ons platform brengen we alle hoogtepunten samen in één overzicht, zodat jij in één oogopslag op de hoogte bent van wat er speelt.

De Uitagenda Moerdijk is jouw gids voor een geweldige tijd in deze regio. Ontdek, beleef en geniet van al het moois dat Moerdijk te bieden heeft!

Heb jij zelf een evenement dat je graag wilt delen met de gemeenschap? Aarzel dan niet en meld het bij ons aan!

KONINGS
DAG

27 APRIL 2024

Stap in de feestelijke sfeer en vier Koningsdag met ons in Zevenbergen! Een dag vol plezier, spelletjes en gezelligheid voor het hele gezin.

Kom naar de Vrijmarkt en ontdek verborgen schatten terwijl de kinderen hun eigen kleine ondernemers worden. Van speelgoed tot kunstwerken, er is voor elk wat wils!

Doe mee met leuke activiteiten en geniet van leuke optredens. Dit alles onder het genot van van een heerlijk hapje of drankje op de gezellige terrassen.
Plezier gegarandeerd voor jong en oud!

Hou FaceBook in de gaten voor de laatste updates oranjecomite.zevenbergen

21 april 2024 | Zaal van der Hooft

Starklinneman
Jazz trio

Het genre van StarkLinneman is het beste te omschrijven als: Universal Crossover Music. Wij zoeken bij ons eigen werk naar een originele sound door jazz te vermengen met klassieke muziek en wereldmuziek.

Diverse data maart t/m november

Fort Sabina
NatuurLab voor kids

Ook dit jaar van maart tot november het NatuurLab voor Kids op Fort Sabina. Een middag lang op pad met een verrekijker, visnetje, een leerzaam boekwerkje en nog veel meer in de handige rugzak.

12-13-14 april 2024 | Theater de Vlakte

Balletstudio Tamara
Danst "Droomvlucht"

Dansvoorstelling gedanst door de leerlingen van Balletstudio Tamara. Door leerlingen en de docenten wordt ruim een half jaar aan de voorstelling gewerkt waarbij veel aandacht besteed aan kostuums, decors, muziek en belichting.

Uitgelicht

Organiseer jij ook een evenement? Meld het bij ons aan!
bottom of page