top of page
Welkom in Zevenbergen

Welkom in Zevenbergen

Lancering evenementen-app
UIT Moerdijk

Om je up-to-date te houden van alle evenementen in de gemeente, lanceerden wij in februari de evenementenkrant en uitagenda op deze website. Alles over evenementen als ZevenPop, Klundert op een kluitje, Trio Triathlon en meer. 

 

Liever op je mobiel? Download (gratis) de Evenementen-app UIT Moerdijk, in één klik heb jij een overzicht van alle evenementen. Dus de app aan en gaan! 

UIT Moerdijk App
Uit Moerdijk app
App UIT Moerdijk

Onderneem,
verenig je en inspireer.

In Zevenbergen zijn we allemaal met elkaar verbonden. We werken samen, sporten samen, spelen toneel of maken muziek, we zeggen elkaar gedag op straat of doen boodschappen in dezelfde winkel. We houden ervan ons te verenigen. 

De Zevenbergse Voorzitterssociëteit is de plaats waar voorzitters van diverse Zevenbergse verenigingen samenkomen en zetten wij als 1e in het "Zevenbergs zonnetje',

Laat je betoveren door de wandel en fietsroutes door Zevenbergen en omliggende dorpen, fiets en wandel langs historische routes vol prachtige verhalen en verborgen geheimen. 

Wandel & Fietsroutes

Wandel en fietsroutes via Welkom in Zevenbergen

De Uitagenda Moerdijk is jouw gids voor een geweldige tijd in deze regio. Ontdek, beleef en geniet van al het moois dat Moerdijk te bieden heeft! Meldt ook jouw evenement aan

Aanmelden evenement

Trio Triathlon Zevenbergen

Weet jij wie er allemaal lid zijn van OV Zevenbergen? Dit is de plek waar je meer te weten komt over de ondernemers van Zevenbergen. Wie zijn ze en wat doen ze? Op deze pagina vind je een overzicht van onze leden.

OV leden

leden ondernemersvereniging Zevenbergen

Uitgelicht

Ben je ondernemer? Word lid van de OV Ondernemen in Zevenbergen

ACTIEF IN MOERDIJK

VERENIGINGEN IN MOERDIJK

Verenigingen via Welkom in Zevenbergen

Ben jij al lid bij een leuke vereniging?

Moerdijk is rijk aan een diversiteit van verenigingen. Er is een ruime keuze tussen sport & spel, maatschappelijk of kunst & cultuur. Voor ieder wat wils en van jong tot oud. Wij hebben het voor u gesorteerd in categoriën zodat u een makkelijk overzicht hebt om te zien wat er allemaal te doen is.

Lees meer >

Nieuwsfeed de Bode

In Zevenbergen zijn we allemaal met elkaar verbonden. We werken samen, sporten samen, spelen toneel of maken muziek, we zeggen elkaar gedag op straat of doen boodschappen in dezelfde winkel. We houden ervan ons te verenigen. 

 

Geregeld zetten wij een vereniging in het Zevenbergs zonnetje. Willen jullie als vereniging ook in de rubriek? Dat kan! 

Allemaal met elkaar verbonden.

Interview vereniging

Zevenbergen
Zevenbergen

Onze ondernemers zijn hardwerkende mensen, maar vaak staan zij zelf achter de schermen. Wie zijn ze, wat doen ze en wat maakt ze bijzonder? Wij promoten graag onze lokale ondernemers en zetten ze daarom in een ‘Zevenbergs zonnetje’. Wil jij als ondernemer ook in de rubriek? Dat kan! 

Onderneem, verenig je en inspireer.

Interview ondernemer

Cadeaubon

Cadeaubon Ondernemen in Zevenbergen

De cadeaubonnen zijn in verschillende bedragen verkrijgbaar en kunt u halen bij onderstaande adressen: 
Hartmann Juweliers  •  Wereldwinkel Zevenbergen  • Van Loon juweliers 

De cadeaubonnen zijn in te leveren bij

Organiseer jij ook een evenement? Meld het bij ons aan!

Zevenbergse Voorzitterssocieteit werkt samen met Welkom in Zevenbergen

Interview met
Bart Schuijt

Verenigingen met elkaar verbinden, zodat ze elkaar kunnen versterken. Zodat voorzitters kunnen sparren, elkaar kunnen ondersteunen en uit de brand kunnen helpen, waar nodig. Dat is het idee. De Zevenbergse Voorzitterssociëteit (ZVS) is de plaats waar voorzitters elkaar treffen. Wij spraken met Bart Schuijt, een van de initiatiefnemers van deze vereniging. 

bottom of page