top of page
Ondernemen in Zevenbergen

Ondernemen in Zevenbergen

Tamara Heeren
ZVS

Ideeën en ervaringen met elkaar delen

Ik vind het erg belangrijk dat je elkaar leert kennen en weet wat een ander doet, want als je elkaar nodig hebt, weet je wie je moet vragen. Samenwerken vind ik erg belangrijk en heel waardevol. De ZVS zorgt voor verbinding.

Ik ben Tamara Heeren, eigenaar van Balletstudio Tamara. In 1998 ben ik begonnen met de balletstudio, groene ster ballet stopte en ik kon de leerlingen overnemen, toen gaf ik nog les in een zaaltje van de dansschool van Tien. Ondertussen hebben we een eigen pand op de Zuidrand met 2 zalen en geven we heel veel meer dan alleen klassiek ballet, we hebben een leuk team! Ook geven we elk jaar een voorstelling in de Borgh en doen we nog veel meer leuke dingen met de balletschool door heel de gemeente moerdijk.

 

Doordat de balletschool in Zevenbergen is, ben ik en mijn man Rawdy ook naar Zevenbergen verhuisd, officieel kom ik uit Schiedam en ik heb ook nog een tijdje in Rijen gewoond. Door de balletschool kom ik in aanraking met veel verschillende verengingen, stichtingen en andere bedrijven. Zo ontstaan hele leuke samenwerkingen en leuke evenementen. Zelf ben ik ook vrijwilligster bij de 7 schakels en voor stichting carnaval doe ik ook veel op de achtergrond (grijze kuivenbal, bont gemaauw etc).

Doordat ik veel met anderen samen werk hoor je ook veel en ik zeg altijd als je vindt dat iets beter kan, dan moet je er iets aan doen in plaats van alleen maar roepen. En ik denk dat we echt meer voor elkaar kunnen krijgen als we samen (organisaties, verenigingen, stichtingen, scholen en bedrijven) veel meer samen werken en elkaar ook echt iets gunnen.

Bart vroeg een keer aan mij of ik niet de ZVS wilde ontvangen op de balletschool, “want niet iedereen weet wat je doet”. Nou wij zijn altijd in voor leuke dingen en natuurlijk zei ik ja. Dit werd echt een hele leuke avond en ik denk dat de bezoekers nog nooit zo’n swingende presentatie hebben gehad. De avond vond ik zo waardevol en toen Bart vroeg of ik niet in het bestuur wilde zei ik gelijk ja.

" Het is de bedoeling dat we ook van elkaar leren. De bijeenkomsten zijn daarom ook altijd 

informatief en leerzaam "

bottom of page