top of page
Ondernemen in Zevenbergen

Ondernemen in Zevenbergen

OVZ bestuurslid Dick Hartmann

Aan de slag om de OV op de kaart te zetten

Mijn vader was al bestuurslid bij de voorloper van het OV Ondernemen in Zevenbergen toen hij Hartman Juweliers nog bestierde. Na zijn pensioen nam ik de zaak over. Daarmee lag voor mij en de nieuwe generatie ondernemers in het centrum de schone taak weggelegd om ook gezamenlijk op te trekken.

Nu we ruim een decennium en drie voorzitters verder zijn, leek de revitalisering van het centrum met de haven een goed moment om ook de OV Ondernemen in Zevenbergen nieuw leven in te blazen. Het waren pittige jaren, maar er is minstens een voordeel uitgekomen. Het contact met de gemeente is beter geworden. We zochten ook de samenwerking met clubs uit Klundert en Fijnaart. Dat resulteerde onder andere in een ondernemersfonds. We hebben nu de financiële en praktische ruimte om evenementen te organiseren. Met een nieuw bestuursteam en budget voor onderzoeken en investeringen kunnen we professioneler aan de slag om Zevenbergen op de kaart te zetten. 

De coronatijd heeft onze vergaderingen en meetings tegengewerkt, maar toch zijn vele mensuren verzet om door te pakken. Een oproep aan de nieuwe garde ondernemers om aan te sluiten bij onze ondernemersvereninging. 

Ik zie een mooie toekomst voor Zevenbergen wanneer we een omgeving creëren om internationale bedreigingen en milieuproblemen het hoofd te bieden. Laten we trots zijn op onze stad, elkaar informeren en werk gunnen door met plezier door te verwijzen. In samenwerking, daar liggen onze kansen!

" Een team bestaat niet uit de rest en ik, maar uit WE. Samen kunnen we serieuze doelen bereiken! "

bottom of page